Monday, October 22, 2012

GRILL

Middag igår på Grill med kärlek och fina vänner. Finns ingen restaurang med finare inredning. Varje "rum" har sin egen stil, denna gång hamnade vi i Paris, förra gången satt vi i biblioteket.

THE ANTICIPATION

Fredriks spelning i lördags. Bästa någonsin!

Thursday, October 18, 2012

VÄNTAN

Klockan åtta i morse skulle min kära pojkvän landat på Arlanda, dock missade han sitt plan genom att åka till fel flygplats i New York. Hur kan man göra det? Är det svårt att läsa på biljetten? Nu tänker jag att detta bara händer killar, för om jag hade varit med hade det definitivt inte hänt. Jag hade verkligen sett fram emot att träffa honom nu, men jag får helt enkelt vänta tills i eftermiddag, vilket inte är hela världen. Det är galet hur ont det gör när han inte är nära, han är min andra hälft, min stora kärlek och min bästa vän. Folk säger att det ibland kan vara bra att vara ifrån varandra men det där tror jag inte på. Jag vill aldrig mer vara ifrån honom, jag saknar honom varje dag i vilket fall och det räcker.

Senaste dagarna med Charlie har varit jobbiga. Han har kissat inne två gånger och enligt mig som har världens känsligaste näsa luktar det hundkiss i hela vår lägenhet. Fan alltså. Men efter att har läst detta tror jag helt enkelt att han saknar Fredrik:

En hund som känner sig ängslig eller stressad kan börja skvätta på vissa platser för att lugna sig själv. Genom att känna sin egen lukt lite varstans så känner sig hunden mer hemtam. Det här kan uppstå när hunden byter miljö eller om den invanda miljön ändras genom att sammansättningen på familjen förändras eller att en ny hund kommer till flocken. Det kan också bero på andra ändrade förhållanden som att familjemedlemmar är borta hemifrån längre än vanligt. En hund vill ha ordning och struktur i sin flock och blir orolig när saker och ting förändras. 

Kan förmiddagen blir till eftermiddag nu tack!

Sunday, October 14, 2012

FJORTONDE OKTOBER - FÖDELSEDAG

  Skypeade med min kärlek i över en timma. Bästa stunden på dagen!
 Öppnade massa fina paket.
 Fick tårta av syster yster...
...och fin champagne som tog slut alldeles för fort.
  Charlie var med och firade.
 Finaste mams och lillebror grattade via Skype.
Sen bjöd svärföräldrarna på middag, vin och ännu med champagne.

Saturday, October 13, 2012

SAKNAD

Nu är det dags för min man att komma hem. Det känns konstigt att han är så långt borta. Vi pratade på skype nyss, jag är på väg till jobbet och han ska gå och lägga sig. Han är väldigt saknad nu, så mycket att det gör ont. Mest för att det är min födelsedag imorgon och att jag kommer fira den utan honom. Jag som vill bli bortskämd en hel dag. Jag älskar fortfarande att fylla år och det är den absolut bästa dagen på hela året.

Charlie sov borta inatt också så detta dygnet har varit riktigt ensamt. Men ikväll har jag övertalat syster min att komma och sova hos mig fast att hon egentligen inte ville. Det är ju viktigt att ha någon som sjunger för en på morgonen och som ge en frukost på sängen. För mig gör det inget att allt är planerat och under tvång, det ska bara ske!

Thursday, October 11, 2012

BARA FÖR MIG

 Firade min födelsedag med massa fina tjejer igår. Världens bästa kväll!!! Tack för alla fina presenter! Huvudpersonen för kvällen blev dock inte födelsedagsbarnet utan Charlie, men han är ju för jäkla söt så jag kan inte klandra honom. Efter dance battle, spice girls-uppträdande och klagomål från grannen tog festen slut.

Tuesday, October 9, 2012

KAPPAN

En bättre bild på kappan.

Nu bor Sarah hemma hos min några nätter när min man är på resande fot. Rätt skönt att slippa vara hysteriskt mörkrädd alla tio nätter.

Monday, October 8, 2012

MEET UP WITH WHAAM IN SAN FRANCISCO


Fredriks jobb gjorde en nice video nu inför deras första stopp i San Francisco. Så om du är där, meet up with Whaam vettja! I annat fall kan du ju alltid gå in på Whaams hemsida och skapa dig ett konto helt gratis. Där samlar du alla dina favoritsidor på internet och baka in dem i olika kategorier. Sen är det bara att söka runt bland andras sidor och på så sätt blir dina sökningar mer filtrerade. Ett nytt sätt att upptäcka på internet helt enkelt.

MITT VERK

Jag sydde ju upp en kappa åt designern Camilla Wellton förra vintern. Hon kommer från och med nu ha en hörna inne i butiken som jag jobbar i, och sälja sin kollektion därifrån och ta emot privatbeställningar. Så nu hänger alltså kappan jag sydde i min butik, till försäljning för cirka 7000 kronor. Rätt häftigt måste jag säga!

ENSAM

Nu har min kärlek åkt iväg igen för att spendera kommande tio dagar i San Francisco, Los Angeles och New York. TIO DAGAR! Så länge har vi aldrig varit borta från varandra på över två år. Känns sådär faktiskt.

Sunday, October 7, 2012

NYBRO


 Mammas trerätters från lördagskvällen.

Annars så kollade vi på när Teodor spelade fotbollsmatch. Vi fikade hos mormor och morfar. Jag fick födelsedagspresenter av mamma. Vi drack vin. Vi hälsade på pappa på landet och klappade kattungar.

Idag ville jag inte hem. Jag älskar att vara hemma hos mamma. Det är nackdelen med att bo här uppe, att man inte kan hälsa på så ofta som man skulle vilja.

Friday, October 5, 2012

DAGS

Nu åker min lilla familj till Nybro för att fira min födelsedag i förskott. Ses där.

GILI

Jag har rest ganska mycket sen jag var 15. Men det finaste minnet jag bär med mig är från Gili-öarna i Indonesien. Jag får på riktigt ont i magen när jag ser alla bilder som vi tog då och när jag tänker tillbaka på den tiden. Jag vet inte riktigt vad denna ö gjorde med en men någonting var det.

Thursday, October 4, 2012

TÅRTA

Och varför inte denna tårta. Helt fantastisk! Från samma sida.

Jag hoppas inte Fredrik läser dessa inlägg, då skiter han väl ner sig... Drömma får man dock.

DEKORATION

Bilder härifrån

När man inte har något att göra kan man ju alltid googla. Dessa bilder har jag dock haft sparade på min dator ett bra tag. Typ såhär ska iallafall blomdekorationen se ut när jag gifter mig, när nu den dagen kommer.

RAINS


Mitt senaste köp, en regnjacka från Rains. Som hundägare finns det nämligen inga dåliga väder...

Annars ligger jag hemma sjuk. Mitt huvud håller på att sprängas och min hals är inte vän med mig. Hes och dan. Men det gör ingenting för att mysa hemma i soffan med Charlie är väldans härligt. Imorgon får han träffa mormor, som hon längtat efter sitt håriga barnbarn. Stackars mamma, hon vill nog helst av allt ha ett ohårigt barnbarn men hon får helt enkelt nöja sig med Charlie några år till.