Monday, December 31, 2012

STACKARS SMÅ HUNDAR

När jag läser detta vill jag bara flytta till en stor gård och ta hand om alla dessa små hundar och ge dom kärlek. Det är samma forskningslabb som vår hund kommer ifrån, fast då ett av anläggningarna som la ned. Att tänka på att ens hund har bott så gör så ont i hjärtat. Jag hoppas verkligen att de har det bra där inne, och att inga hundar avlivas för att de tror att de inte kan fungera utanför centret. Vår hund var åtta månader när han kom ut och det hade då redan hänt mycket med honom. Han är fortfarande väldigt rädd vid mycket människor på samma gång och för ljud som han inte känner igen, men den kärleken han sprider hemma och den energin han visar när han springer lös i skogen går inte att jämföra med samma hund. Allt handlar om tålamod och kärlek, massa kärlek. Jag är så kär i min pojk! Jag hoppas alla andra hundar som inte kommer användas mer till forskning också får chansen att hitta ett kärleksfullt hem.

Här kan du läsa artikeln.

Friday, December 28, 2012

PEPPARKAKSHUS

 Fredriks sida
 Min sida

Innan jul gjorde jag och Fredrik pepparkakshus. Vi köpte färdigt på IKEA och satte ihop det med glasyr. Syns det att vi inte hade så mycket tålamod till dekoreringen? Finare hus har jag ju sett...

Wednesday, December 26, 2012

MIN KÄRLEK

Herre, vad jag tycker om denna karl!

Tuesday, December 25, 2012

JULGRANEN

Den överfulla julgranen. Jag och Fredrik fick bland annat varsin badrock från Gant.

HUNDGÅRDEN

Charlie idag i hundgården.

JULAFTONSKLÄNNING

Jag älskar min sammetsklänning från Sno'b. Jag fyndade den förra året på rean och har använt den väldigt mycket sen dess. Perfekt till vinterns alla olika fester. Uppklädd men ändå nerklädd. Och färgen är fantastisk när den skimrar mellan svart och grönt.

VÅR LATHUND

Vi har världens lataste hund. Om ingen väcker honom kan han sova hur länge som helst. Nu på morgonen fick jag dra ut honom ur hans säng klockan halv elva.

Här om dagen väckte jag honom klockan tio. Efter det gick jag runt i lägenheten och tog på mig kläder samtidigt som jag pratade med honom, sen möts jag av denna syn. Haha, han är ju bara så jäkla söt, och envis.

SERVETTRING


Vi fyndade sex vackra servettringar i en second handbutik när vi var hemma i Nybro. 15 kronor betalade vi. Med lite tvätt och puts kommer de bli perfekta till alla middagsbjudningar.

Monday, December 24, 2012

GOD JUL

Hoppas ni alla haft en fin jul.

Sunday, December 23, 2012

PAKETER

Jag känner mig bortskämd efter att ha fått så fina julklappar av min familj. Och än är julen inte slut. Paljettklänningen och glittersminket är tänkt till nyår, nu hoppas jag bara att temat som det pratas om kommer bli av, annars kanske jag måste tänka om, 20-tal it is.

NYBRO

Lussebak...
...tillsammans med syster och lillebror. Teodor var dock mer intresserad av min iphone.
 Vi öppnade paket.
 Charlie fick såklart också.
 Vi åkte pulka i Mariegrop och mamma tjatade om att få klippa mitt hår för typ tionde året i rad. Men icke!

JULKLAPP

Fredags kväll + pojkvän + lilla julafton + paketöppning = Ny tröja. <3

TILLBAKA I STORSTADEN

Efter en minijul i Småland är vi nu tillbaka i Stockholm igen. Det har varit härliga dagar och jag saknar redan min familj. Min fina fina mamma!!!

Monday, December 17, 2012

BUDGETKLÄNNINGAR

Mycket svart, lite julaftonsinspiration.

JULAFTON 2011

Förra julen firade jag och Fredrik hemma hos min familj. En lugn jul med enbart sex personer. Denna jul firar jag i Nacka med Fredriks släkt plus cirka 20 barn. Det kommer bli roligt och annorlunda. Men jag kommer sakna min lillebror!!!!! Som tur är åker vi hem en snabbvisit på onsdag natt och stannar två dagar. Så på fredag kväll firar vi lilla julafton i Nybro. Längtar!

TO DO...

Dessa tre saker ska bli mina under 2013. 1. En ritplatta. 2. En symaskin. 3. Jag ska starta mitt företag.

Sunday, December 16, 2012

GOTT OCH BLANDAT

Igår var jag och Fredrik på både en födelsedagsfest och på inflyttningsmingel. Kvällen delades helt enkelt. Jag var bara tvungen att fota födelsedagsmaten. Herregud! Hans flickvän hade lagat och bakat allt!!!! Jag vet inte om jag skulle våga bjuda detta par på middag...

Friday, December 14, 2012

FEM LAGER KLÄDER

Åh vad jag längtar till sommaren då man inte behöver klä på sig fem lager kläder varje gång det är kissdags för Challe. Det blir liksom en process fem gånger om dagen...

(Mycket sommarinlägg nu och det är bara december, suck.)

INDIAN

När jag fyllde år fick jag denna fantastiska sjal från min fina vän Leyla. Jag älskar färgerna! Jag hade packat ner den nu när jag åkte till Kanarieöarna men använde den aldrig. Jag är för rädd om den. Men när jag och Fredrik åker iväg i vår kommer den definitivt att få följa med, och denna gång ska den användas. Tänk som sarong tillsammans med en färgglad bikini!

Thursday, December 13, 2012

DOUTZEN KROES

Doutzen Kroes för senaste Vogue UK. 

Vem mer längtar till sommaren nu?

NELLY

Fina festklänningar från Nelly.com.

VINTERSEG

Varför blir man alltid så seg vintertid? Varför orkar man ingenting? 2012 har både varit ett händelserikt år men också ett väldigt tråkigt år. Kanske det tråkigaste året hittills? Men höjdpunkterna var såklart att jag och Fredrik köpte vår första lägenhet tillsammans och att vi helt spontant tog över en hund. Nu samlar jag krafter till 2013, för det ska nämligen bli ett helt jävla fantastiskt bra år, för det är jag värd!