Friday, March 29, 2013

THE LAST THREE DAYS


Nu har min kära Lulle lämnat Stockholm igen. Vilka tre fina dagar det varit när hon sovit på vår soffa. Dagarna blev helt plötsligt mycket roligare. Kaffe och frukost i solen, långpromenader i ottan med Charlie, tacos och skräckfilmskväll, drinkar med bara brudar, öl mitt på ljusa dagen. Som sagt, väldigt fina dagar! Fredrik sa att jag har sett så lycklig ut de senaste dagarna, att det har lyst om mig. Jag vet inte riktigt vad ha menar med det? Jag kanske helt enkelt ser olycklig ut annars. Men eftersom jag inte har någon av mina bästa vänner kvar i Stockholm så känns det väldigt stort när dem väl är här. De här dagarna gjorde mig hel igen!

ZARA SHOES

Fina skor från Zara.

PLACES I'VE BEEN TO

 Danmark.
 Polen.
 Ibiza.
 Cypern.
 Kos.
 Lanzarote.
 Gran Canaria.
 Barcelona.
 Rumänien.
 Egypten.
 Berlin.
 Thailand.
 Singapore.
 Indonesien.
 Malaysia.
 Slovenien.
 Venedig.
 Schweiz.
 Frankrike.
Fuertaventura.
Bilder Google
Kärlek!

POLO SHIRT

Ny polotröja från stadsmissionen.

PARIS

En dröm jag har är att någon gång få bo i paris.

Thursday, March 28, 2013

THREE IS A TREND

Tre snygga klänningar från & other stories.

SPRING TIME

Våren har kommit till Stockholm på riktigt (jaja, lite kallt fortfarande) och min bästa vän är här. Två stora plus!

Wednesday, March 27, 2013

& OTHER STORIES

Idag var jag inne på & other stories för första gången. Herre vad mycket fint. Kläder, underkläder, skor, accessoarer, smink och krämer. Man vill ha allt. Jag vill ha allt! Synd att jag för tillfället är en fattiglapp...

Tuesday, March 26, 2013

SARAH THE BOSS

Idag kommer denna donna till Stockholm för några dagar. Fantastiskt! Sen hon lämnade storstaden för Malmö har det känts väldigt ensamt många gånger!

Sunday, March 24, 2013

THIS SUNDAY


Nytt i garderoben: blus - Filippa K, byxa - Filippa K.

Saturday, March 23, 2013

CLARKS

Jag älskar mina Clarks. Perfekta skon till kortare byxor då man ännu inte kan slänga på sig vårskorna.

DRAPEY SWEATSHIRT

Ny tröja i garderoben från Filippa K. Skönaste någonsin! Fin att matcha med en kostymbyxa eller till denna helt perfekta skinnkjolen. Synd bara att den är så dyr.

Friday, March 22, 2013

CUTEST DOG

De första halvåret var jag och Fredrik stenhårda med att Charlie inte fick vara i vår säng. Han fick inte ens hoppa upp, och han löd. Men de senaste veckorna har något hänt. Han spenderar den mesta tiden där och sover även med oss. Jag menar, vem kan säga nej till de här ögonen?

Wednesday, March 20, 2013

MARENAS, I AM IN LOVE!

Vi fick in de här skona idag på Inspe. Herregud säger jag bara. Vilka skönheter! Det positiva är att jag tog bort ett par skor ur "ska köpas-högen" innan jag la dit dessa. Så nu är det fortfarande bara fyra par kvar, bra va?