Saturday, September 28, 2013

COOL RUNNING

Om någon är sugen på ett par vintage Celinepumps kan ni klicka er vidare och lägga ett bud HÄR.

Idag springer Fredrik Lidingöloppet. Tre mil, och det är som jag säger, det är lika långt från Nybro till Kalmar. Jag ska bara jobba lite först, sen skyndar jag mig ut till Lidingö för att se målgången och ge min kärlek varma kläder och en banan.

Thursday, September 26, 2013

DETOX DAY FOUR

Igår kväll lagade jag en supermiddag. Lax i ugn med sweet chilisås blandat med krossade cashewnötter, råris och en limesås gjord på soyayoghurt. Om det är så här goda middagar när man detoxar skulle jag kunna detoxa jämt (förutom min favoriträtt pizza då en gång i veckan).

Wednesday, September 25, 2013

THE DAY OFF

Mina lediga vardagar ser nästan alltid likadana ut. Jag möter upp min största kärlek i världen för lunch. Efter det strosar jag runt på söder och drömmer mig bort till alla fina trädgårdar som gömmer sig bakom staketen och avsluta rundan i hundparken.

NEW IN - RED RIDING HOOD

Jag har letat efter en kappa ett tag nu för att hitta någon som jag verkligen tycker om. Det höll på att bli en från Zara men idag tog jag ett varv inne på Myrorna och fann till min lycka TVÅ kappor till superpris! Denna ovan som jag gav 85 kronor för och en helt underbar grön som kostade 125 kronor. Vilka kap! Den röda kappan får mig dessutom att ser ut som Rödluvan och det är ett plus i kanten minsann. 

Tuesday, September 24, 2013

FILIPPA K JACKETS/COATS

Filippa K har fått in många fina jackor denna säsong. Här ovan är mina favoriter!

DETOX DAY TWO

Dags för andra dagen av sju eller fjorton, beror på hur länge jag orkar. Nu på morgonen gjorde jag en smootie som innehöll jordgubbar, banan, kiwi, ingefära och persilja. I det andra glaset har jag Alpros vaniljyoghurt gjord på soya. Om ni inte har smakat den måste ni göra det. Den är himmelsk! Mycket vaniljsmak men inte lika söt som dem brukar vara. Jag och Fredrik köper alltid den oavsett detox.

Monday, September 23, 2013

IT'S TIME FOR DETOX

Efter sommarens frosserier är det dags att rensa kroppen. Idag kör vi!

Sunday, September 22, 2013

FILIPPA K FROM HEAD TO TOE

SEPTEMBER WEEKEND

Vilken fin helg det har varit! Och vilket fint väder vi har! Den här sommaren blev vi verkligen bortskämda med sol. Det roliga är att den varma solen fortfarande är kvar. Sommarvärme (ja, nästan) i slutet av september. Fantastiskt!